Welkom bij de Juffers van Dockum

 STOFFEN:OFFEN:

Voor het naaien van kleding hebben wij onder andere de merken Bittoun deze werkt samen met het modeblad La Maison Victor voor de wat hogere segment kwaliteitsstoffen.  De dames zijn goed vertegenwoordigd met deze modestoffen.

Tricot stoffen en dan vooral de damespanelen betrekken we van het merk Stenzo Textiles die unieke items laten maken en 2 x per jaar wisselende collecties hebben.

Tevens hebben wij beneden een afdeling met stoffen en knopen. De stoffen beneden zijn vooral georiënteerd op het maken van kostuums voor cosplay, van Victoriaans tot bijvoorbeeld een Prinsessen jurkje. Hierbij hebben we ook een groot assortiment aan bandjes en lintjes om de kostuums compleet te maken.  Heeft u zelf geen patroon dan kunt u bij ons inspiratie opdoen, de patronen verkopen we namelijk ook.

Voor de baby's zijn we goed vertegenwoordigd in de wafelstoffen, katoentjes en tricotstofjes. Hierbij zijn leuke patronen verkrijgbaar van Super Nova. Ook voor de niet zo ervaren naaisters om op deze manier te beginnen.


GARENS:

Voor de garens hebben we een mooi assortiment aan traditioneel sokkenwol van Scheepjes, ook hebben we van Lang de Mille Colori Socks voor de kleurrijke voeten. We hebben Colour Crafter en Chunky Monkey van Scheepjes een mooie betaalbare acrylsoort. 

Merino wol hebben we van Lang in 90 kleuren, dus daar zit altijd een leuk kleurtje of een leuke kleurencombinatie in. Als tegenhanger voor mensen die niet tegen wol kunnen hebben we de Omega van Lang in 50 kleuren, dus ook hierin volop keuze.

Woonaccessoires is tegenwoordig ook een enorme trend. Hiervoor hebben wij een samenwerking met Bobbiny. Hun garens als Jumbo, Premium en Macramé  in de modekleuren van het seizoen. Hierin mag ook het lontwol niet ontbreken voor het XXL breien, vilten of punchen.


Als we iets niet op voorraad hebben kunnen wij dit meestal wel voor u bestellen.